“بسم رب الشهداءوالصدیقین”
شهید یحیی عاشوری، فرزند عباس در تاریخ ۱۳۲۱/۰۸/۱۴ در روستای مجیدآباد از توابع شهرستان دامغان به دنیا آمد. او و خانواده اش با مشکلات شدید اقتصادی روبرو بودند و شهید از همان دوران طفولیت به همراه بزرگترها به کارگری می پرداخت تا به کمک آنها بتواند چرخ سنگین زندگی را به دشواری بچرخاند. بنابراین هیچ گاه نتوانست به طور جدی و در مدرسه به تحصیل علم و دانش بپردازد و به همان خواندن و نوشتن مقدماتی که در جلسات قرآن روستا یاد گرفته بود، بسنده کرد.
یحیی کم کم با همین سختی ها بزرگ و بزرگتر می شد تا این که به فکر ازدواج افتاد. او ازدواج کرد و تشکیل خانواده داد و به شهر آمد. بعد از آن شغل کارگری را کنار گذاشت و به حرفه ی رانندگی روی آورد. او جوانی مؤمن و انقلابی بود و در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی فعالیتهای ارزنده ای انجام می داد.
این فعالیت ها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم متوقف نشد و در زمان جنگ تحمیلی که کشورمان درگیر آن شده بود، او باز هم برای حفظ استقلال ایران اسلامی مقاومت و ایستادگی کرد و از این راه کمکی برای بیرون راندن دشمنان و بیگانگان از ایران اسلامی انجام داد. او به عنوان راننده در جهاد سازندگی مشغول به خدمت شد و از این طریق به جبهه های نبرد حق علیه باطل اعزام گردید و سرانجام در تاریخ ۱۳۶۲/۰۸/۰۲ در حین انجام ماموریت به مقام والای شهادت مفتخر گردید. پیکر پاک شهید پس از تشییع در گلزار شهدای دامغان به خاک سپرده شد.
“راهش جاوید باد”