بسم الله الرحمن الرحيم
قل ان صلوتي و نسكي و محياي و مماتي لله رب العالمين . (قرآن مجيد)
«اشهد ان لا اله الا الله واشهد ان محمد رسول الله و اشهد ان علي ولي الله »
السلام عليك يا ابا عبد الحسين(ع) ضمن عرض ادب به پيشگاه امام زمان(عج) ارواحنا له الفداء و با سلام و درود به محضر مقدس نائب بر حق رهبر كبير و بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران و با درود و سلام بر ارواح پاك و مطهر شهداي گلگون كفن از كربلاي حسيني(ع) تا كربلاي خميني درود و سلام بر اسرا و جانبازان و مجروحين و معلولين.
درود و سلام بر خانوادههاي محترم و ايثارگر شهدا، اسرا و مفقودين انقلاب اسلامي.
سپاس خدايي را كه نعمتي بزرگ به ما عطا كرد تا در خدمت اسلام و انقلاب اسلامي باشيم. خدا را سپاس كه باري ديگر توفيق آمدن به جبهه و رزميدن براي بقاي اسلام و جمهوري اسلامي پيدا كردم. بلكه با ريختن چند قطره از خون ناقابل اين حقير دين خود را به اسلام و انقلاب اسلامي ادا كرده باشم عزيزان بايد از سرور و سالار شهيدان مولاي مان حسينبنعلي(ع) آموخت كه چگونه با دادن خون خود اسلام را بيمه كرد.
امت حزبالله هر كاري بر انسان مشقت و سختيهايي در پيش دارد هر انقلابي احتياج به خون دارد انقلاب حسين(ع) در كربلاي معلي با خون امضا شد و نيز انقلاب اسلامي ايران هم بايد با خون امضا شود درخت اسلام احتياج به آبياري دارد و جز با خون به چيز ديگر نميشود آن را آبياري كرد.
اگر ميخواهيد انقلاب اسلامي باقي بماند بايد با تمام قدرت و توان از آرمان آن پشتيباني شود.
اگر ميخواهيد انقلاب اسلامي باقي بماند بايد هر چه سريعتر اين جنگ خانمانسوز كه از طرف مزدوران شرق و غرب و دشمنان قسم خورده اسلام به اين ملت مظلوم تحميل شده به پيروزي صددرصد قواي اسلام بر قواي كفر بيانجامد كه خداي نكرده سستي در اين امر مهم و حياتي به منزله شكست در جنگ و شكست در جنگ به معناي شكست اسلام و دفن اسلام براي هميشه خواهد بود.
امت حزبالله دعا براي بقاي طول عمر امام عزيزمان فراموشتان نشود كه هر چه ما داريم از رهنمودها و رهبري هاي پيامبرگونه امام امت ميباشد. امت حزبالله وقتي من پيش خودم فكر ميكنم كه انقلاب براي ما چه كرده اين سوال بر من پيش ميآيد كه من براي انقلاب چه كردهام من احساس ميكنم كه شخصيت واقعي خود را ازسال 57 يافتم. امت حزبالله « واعتصموا بحبل الله جميعا و لا تفرقوا » اين وحدت و يكپارچگي امت هست كه دشمنان اسلام نميتوانند به انقلاب و اسلام ضربه بزنند وحدت خود را حفظ كنيد.
سخني چند با پدر و مادر گرامي و ارجمندم، پدر و مادر عزيزم درست است كه من فرزند خوبي براي شما نبودم اميدوارم مرا ببخشيد و حلالم كنيد.
پدر ومادر عزيزم اگر توفيق شهادت نصيب اين حقير شد مبادا ناراحت باشيد چون من امانتي از جانب خداوند در دست شما بودم.
سخني چند با همسر و فرزند گرامي، همسرم اگر از اينكه در طول اين دو سال از مدت آشنايي تا كنون شوهر خوب و دلسوزي براي تو نبودم عذر ميخواهم و اميدوارم اگر بدي از من سرزده مرا به بزرگي خود ببخشي. همسرم از تربيت فرزندم حسين مبادا باز بماني تو مسئوليت سنگيني در قبال ايشان داريد اميدوارم فرزندم را طبق موازين اسلامي تربيت كرده و تحويل جامعه بدهيد.
حسين جان فرزندم عزيز و گرامي اگر خداوند به شما عمري داد سعي كنيد بيهوده عمرت را تلف نكنيد و همواره درراه خدا و خدمت به اسلام و مسلمين كوشا باشيد.
خواهر محترم و گرامي سعي كنيد زندگي و صبر زينبگونه را پيشه كنيد از برادران اگر كسي مرا ميشناسد از ايشان حلاليت ميطلبم.
والسلام
و من الله توفيق الحقير عليرضا شاماني65/10/02