“بسم رب الشهداءوالصدیقین”
شهید علی اصغر غربا فرزند عباسعلی در سال ۱۳۴۴ در روستای طزره از توابع شهرستان دامغان متولد شد. پدرش یک مغازه داشت و در آن به شغل قصابی مشغول بود و از این راه امرار معاش می کرد. شهید دوران کودکی خود را در روستا تجربه کرد و پا به عرصه ی تحصیل گذاشت. اما بعد از دوره ی ابتدایی احساس کرد علاقه ی چندانی به درس و مدرسه ندارد و دوست دارد هرچه سریعتر وارد بازار کار شود.
بنابراین بعد از این مقطع ترک تحصیل کرد و برای این که شغلی را برای اینده اش فرا گرفته باشد، نزد پدرش مشغول به کار شد. او مدتی به این حرفه و مواقعی هم به کارگری می پرداخت تا علاوه بر این که اوقات فراغت خود را سپری می کند به اقتصاد خانواده هم کمک کرده باشد.
شهید در شرایطی به سن خدمت سربازی رسید که کشور عزیزمان در پی جنگ تحمیلی که مزدوران بعثی عراق ترتیب داده بودند، روزهای سختی را پشت سر می گذاشت. بنا براین بدون معطلی برای رفتن به خدمت مقدس سربازی اقدام نمود اما پایان این دوره ،پایان جان فشانی این فرزند سرافراز ایران نبود. وی پس از آن هم برادران همسنگر خود را تنها نگذاشت. او این بار از طریق بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دامغان، عازم جبهه های جهاد در راه خدا شد. سرانجام در تاریخ ۱۳۶۵/۱۰/۰۴ در منطقه عملیاتی کربلای ۴ (شلمچه) در اثر اصابت ترکش به درجه ی رفیع شهادت نایل گشت. پیکر پاک شهید پس از تشییع در گلزار شهدای طزره آرمید.
“راهش جاوید باد”